«

»

Őssejttárolási kedvezmények Tranquility tesztet igénybe vevő kismamák számára

Őssejttárolási kedvezmények Tranquility tesztet igénybe vevő kismamák számára

A Tranquility tesztet a Geniumban igénybe vevő kismamák számára rendkívüli kedvezményeket biztosít a CryoSave őssejtbank. Őssejt levételi és tárolási csomagok megrendelése eseén
  • 100.000 Ft kedvezményt biztosítunk az ALAP csomag árából (köldökzsinór vér), így az alap csomagban a köldökzsinór vér levétele és tárolása 385.000 Ft helyett, 285.000 Ft-ba kerül;
  • 175.000 Ft kedvezményt nyújtunk a KOMBINÁLT csomag megrendelése esetén (vér és szövet), így ennek ára 595.000 Ft helyett most számukra 420.000 Ft!
Mindkét csomag magába foglalja a minták 25 éves tárolását, és fizetni minden esetben csak utólag kell, a sikeres tárolás megkezdésének visszaigazolása után.

CryoSave őssejt megőrzés a svájci központban

 

Tranquility: átfogó, pontos és gyors magzati teszt alacsonyabb áron


A Tranquility szülés előtti tájékoztató teszt a terhesség korai szakaszában, az édesanya véréből képes a Down-kór és más kromoszóma-rendellenességek kimutatására. Az egyetlen CE-IVD hitelesítéssel rendelkező prenatális teszt a 21-es, a 18-as és a 13-as triszómia vizsgálatára.

2017. október 15-től a tesztek árának csökkenését jelentette be a gyártó, így a Tranquility a legkomplexebb magzati diagnosztikai tesztek közül a legolcsóbb egyben:

  • Tranqyuility: 175.000 Ft,
  • Tranquility 52s teszt: 125.000 Ft.

 

Tranquility Genium

BIZTONSÁGOS: a teszt anyai vérmintát vizsgál.

ÁTFOGÓ: 21-es (Down-szindróma), 18-as (Edwards-szindróma), 13-as (Patau-szindróma) triszómia (CE-IVD hitelesítéssel) · Nemi kromoszómák számbeli eltérése · Mikrodeléciók · A magzat nemének meghatározása (Jogszabályok keretei között).

PONTOS: magas szenzitivitás és specificitás · Magzati eredetű DNS számítása · Svájci minőség

KORAI: már a várandósság 10. hetétől (ikerterhesség esetén a 12. héttől).

KÉNYELMES: a vérvétel szinte az év bármely napján elvégezhető.

GYORS: a minta genfi laboratóriumunkba történő beérkezéstől számított 5-7 munkanappal a minta laboratóriumba érkezésétől számítva megérkezik (kivéve ha további elemzésre van szükség).

 

A TRANQUILTY A LEGINKÁBB MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁSOK EGYIKE

100% Biztonság, Magas Szenzitivitás > 99.9%, Magas Specificitás> 99.9%

 

Magas Szenzitivitás > 99.9%

Ez mutatja a Tranquility teszt tévesen negatív eredmény elkerülésére való képességét. A tévesen negatív eredmény azt jelenti, hogy a teszt negatív eredményt mutat (nincs rendellenesség), holott valójában a magzat hordozza a betegséget.

Magas Specificitás: > 99.9%

Ez mutatja a Tranquility teszt tévesen pozitív eredmény elkerülésére való képességét. A tévesen pozitív eredmény vezethet egy feleslegesen elvégzett amniocentézishez (magzatvíz vizsgálathoz), holott valójában a magzattal nincs probléma.

 

Kérjük, konzultáljon orvosával mielőtt döntést hoz a Tranquility használatáról!

cryosave logo

BEJELENTKEZÉS A GENIUM KÖZPONTBA TRANQUILITY TESZTRE