«

»

Komplex nőgyógyászati rákszűrés 5000 Ft kedvezménnyel

 

 

nőgyógyászati rákszűrés

Komplex nőgyógyászati rákszűrés 5000 Ft kedvezménnyel

A Róbert Genium Egészségközpőontban nem pusztán a diagnosztikát, a gyógyítást, a gondozást tekintjük küldetésünknek, de fontos missziónk a megelőzés is. Ezért újra és újra igyekszünk felhívni a figyelmet ennek fontosságára, egyúttal elérhetőbbé is tenni szűrővizsgálatainkat.

Komplex nőgyógyászati rákszűrési vizsgálatunk tartalmazza a méhnyak, a méhtest és a petefészek nőgyógyászati szűrővizsgálatát, melynek része az orvos által végzett fizikális vizsgálat, hüvelyi ultrahangvizsgálat, méhnyakról történő mintavétel, az ebből végzett citológiai laborvizsgálat, illetve a szakorvosi leletértékelés.

A kedvezményes vizsgálatokat a Róbert Genium Egészségközpont orvosai változó beosztással biztosítják. A kedvezmények “komplex nőgyógyászati rákszűrés Papanicolau kenettel: méhnyak kenet, kolposzkópia, hüvelyi ultrahang” megnevezésű szolgáltatásra vonatkoznak. A kedvezmény 2019. augusztus 1. és december 31. között érvényes. A kedvezmény szabadon átruházható, más kedvezményekkel össze nem vonható.

nőgyógyászat

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra.

Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságos tudatában élhessük.

 

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE, VAGY TELEFONOS, A 06-1-700 4422 SZÁMON!