«

»

5D babamozi: így láthatjuk a picit még születése előtt

5d babampozi 7 kérdés, 7 válasz

5D babamozi: így láthatjuk a picit még születése előtt

7 kérdés, 7 válasz – minden, amit a babamoziról tudni érdemes

 

A babavárás a párok életének egyik legszebb és legizgalmasabb időszaka. A korszerű technika lehetővé teszi, hogy már a születés előtt találkozzunk a pocaklakóval, lássuk őt teljes valójában. Rendelőinkben nyugodt, családias környezetben, a legkorszerűbb ultrahangkészülékek és magasan képzett szakemberek biztosítják a babamozi élményének maximumát, „az első nagy találkozás” legjobb látványminőségét.

 5d babamozi Genium

Mit jelent az 5D babamozi?  

Az 5D babamozi révén lehetőségünk van élőben nézni, mit csinál a babánk odabent. Nem pusztán precízebb és gyorsabb képalkotásról beszélünk, hanem már valóban térben, mozgásban nézhetjük meg a magzatukat. Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek készíthetők, realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel. Így már a baba finom vonásai is kivehetőek. Igazán cuki, amikor a baba mosolyog, mozog az ultrahangfelvételen, az ujját szopja, vagy éppen forgolódik. A legszebb pillanatokról képek is készülnek, illetve a teljes babamozi felvételét online elérhetik, újranézhetik és letölthetik a szülők a későbbiekben.  

Mindössze látványos, vagy hasznos is?

Orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja. Fontos azonban, hogy a babamozi nem genetikai ultrahangvizsgálat, és nem váltja ki azt.

 

Important!

Egy remek ajándék

Az 5D babamozi ajándékutalvány formájában is megvásárolható, remek ajándék lehet várandós kismama ismerősnek, rokonnak. Ajándékutalványainkat személyesen a Róbert Genium Egészségközpont recepcióján vásárolhatja meg, vagy igényelheti e-mail-ben (ebben az esetben fizetheti utalással, és postai úton kézbesítjük).


 

A várandósság alatt mikor végezhető el?

A vizsgálat ideális időpontja: 26-34. hét. A várandósság harmadik harmada az az időszak, amikor már a magzat egyre formásabb, viszont nem érdemes túlságosan halogatni, mert a növekvő babának egyre kisebb helye van a pocakban mocorogni, így ultrahanggal sem lehet olyan szép képet kapni. 

 

5d babamozi, GE E10Mi van, ha a baba nem együttműködő?

Mindenkinek vannak rossz napjai, a babának is. Előfordul, hogy alszik, és semmi kedve felébredni azért, hogy mi nézegethessük. Ha mindezt befelé fordulva teszi, akkor pedig legfeljebb a hátát csodálhatjuk meg. Ilyenkor néhány trükkel némi aktivitásra bírhatjuk a picit: a csoki vagy szőlőcukor evésre, mozgásra, sétára például általában felébrednek. Ha ezek nem segítenek, térítésmentesen adunk egy új időpontot, amikor a babamozit megismételjük.

 

Milyen szakember kezeli az ultrahangot?

A Geniumban az 5D babamozit szonográfus, felsőfokú képalkotó diagnosztikai végzettségű, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik.

 

Mennyibe kerül?

Az 5D babamozi ára 20.000 Ft a Genium mindhárom rendelőjében, a Thököly úti Genium Egészségügyi, Családtervezési és Daignosztikai Központban, a Róbert Károly Magánkórházban és a Budán, a Róbert Egészségközpont Hegyalján egyaránt.

 

Hogyan nézhetem meg utólag is?

Vizsgálatot követően a teljes felvétel online elérhető lesz, szerverünkről jelszóval védett videóként letölthető. Ezzel biztosítjuk a legkorszerűbb és legpraktikusabb elérést: míg a CD, DVD vagy pendrive később sérülhet, elhagyhatjuk vagy megrongálhatjuk azokat, a letöltés bármikor, bárhonnan működik. Kérésre természetesen fotókat is nyomtatunk, illetve DVD-n is átadjuk a felvételt, felár ellenében. 

 

 

TUDJON MEG MÉG TÖBBET

a Genium 5D babamoziról, nézze meg galériáinkat, és foglaljon időpontot a legközelebbi rendelőnkbe IDE KATTINTVA