«

»

5D babamozi szombaton is

5D babamozi szombaton is

Magzati Orvostudományi Központunkban a terhesgondozás során felmerülő minden magzati diagnosztikai kérdésre van válaszunk. Korszerű, prémium kategóriájú ultrahang készülékeinkkel és a legjobb minőségű kivetítő rendszerünkkel a legjobb képminőséget biztosítjuk, így a babamozi egyedi élmény lesz:

AZ ELSŐ IGAZI TALÁLKOZÁS A SZÜLETENDŐ BABÁVAL

Október 21-én a Genium Magzati Orvostudományi Központ Róbert Károly Magánkórházban működő rendelésén szombaton is lehetőséget teremtünk babamozira.

Az 5D nemcsak precízebb és gyorsabb képalkotásra képes,de már valóban térben, mozgásban nézhetik meg a magzatukat. Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek készíthetők, realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel. Orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja.

Jól sikerült képek esetén a Samsung Smart 3D televízión a képek 3 dimenziós szemüveggel is megtekinthetőek. Jól sikerült képek akkor készülnek, ha jó a magzat fekvése, elegendő a magzatvíz, elegendő nagyságú a magzat. A vizsgálat ideális időpontja: 26-34. hét között. Kiváló minőségű képeket nyomtatunk, a felvételeket digitálisan rögzítjük, e-mailben elküldjük, és honlapunkról is letöltheti azokat.

További részletek és bejelentkezés itt