Álláslehetőség szakorvosoknak

Álláslehetőség szakorvosoknak

Tisztelt Kolléga!

Szeretném meghívni a Genium Központ praxisközösségébe.

Mit kínálunk a nálunk praxist kialakító szakorvosok számára?
Kiemelkedő szakmai körülményeket:

 • legújabb, General Electric prémium kategóriás ultrahang készülékek, hasi és hüvelyi 3 dimenziós képalkotással
 • legújabb és legkorszerűbb er:Yag és nd:Yag orvosi lézer
 • igényes vizsgálószékek, és kézi eszközök, folyamatos asszisztensi háttér
 • speciális kezelési és diagnosztikus eljárások: kryo-kezelés, office hysteroscopia, virtuális hysteroscopia, ERBE rádiófrekvenciás kauter, profi labor háttér, genetikai vizsgálatok,
  Fetaphon, ABPM stb.
 • teljes meddőségi kivizsgálási lehetőség: andrológia, hormonok, AMH, HYCOSY, immun-panel, beágyazódási gének, PCT, inzulin rezisztencia stb.
 • páciensek számára kiemelkedő körülmények és teljes körű szolgáltatási panel: on-line bejelentkezés és leletküldés, 8.00 és 20.00 óra közötti nyitva tartás és labor háttér, váróban LCD TV, Wi-Fi, korszerű beteg regisztráció stb.
 • gyors praxisépítés és saját pácienskör kiépítése: a Genium Központ “marketing gépezetének” köszönhetően minden új belépő kollégának velünk épülhet hatékonyan a pacientúrája.

Praxisközösségünk hozzávetőleg 15.000 főt számláló gyermek és felnőtt pácienst számlál.

Rendelőink igényesen, a mai szakmai elvárásainak és a magánintézmények szolgáltatási igényeinek megfelelően lettek kialakítva. Központunk jó közlekedési viszonyokkal és külön parkolóval rendelkezik.

A Geniumban nagy hangsúlyt helyezünk a közreműködő kollégák szakmai fejlődésére és képzésére. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl az alábbi speciális területeken tudunk továbbképzési vagy kibontakozási lehetőséget nyújtani:

 • családtervezés, meddőségi kivizsgálás és kezelés,
 • professzionális szülészeti és nőgyógyászati ultrahang diagnosztika,
 • modern magzati diagnosztika, genetika,
 • endoscopia: saját pelvi-trainer,
 • külföldi kongresszusokon vagy továbbképzéseken való részvétel támogatása,
 • tudományos publikációk támogatása,
 • innovatív szemléletünk miatt nyitottak vagyunk egyéni elképzelésekre is.

 

Miért jobb egy praxis közösség tagjának lenni, mint egyénileg magánrendelőt nyitni?

A praxis közösségnek az az előnye, hogy igényesebb környezetben, jobb műszerekkel tudunk dolgozni, saját beruházás nélkül. Az egyéni praxisok sosem termelnének ki például egy 30 millió forint értékű csúcskategóriás ultrahang készüléket. A mi központunkban ugyanazon az ultrahang készüléken dolgozik szülész, radiológus, gyermekkardiológus és urológus is. Másik nagy előny, hogy házon belül tudunk más szakorvostól konzíliumot kérni, a páciensnek nem kell másik rendelőt felkutatnia ha a problémája szerteágazóbb. Költséghatékonyabb is, mivel igyekszünk csomagajánlatokat adni a bennünket felkereső pácienseknek. Mivel szinte egész nap van rendelés, a pácienseink bármikor jöhetnek vérvételre, receptekért vagy leleteket átvenni, és mindig felveszi valaki a telefont, ha hívnak. A munka és a leletek kézbesítése is sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, on-line alapú. Egymást tudjuk helyettesíteni ha valaki szabadságra megy, így a páciensek az év folyamán gyakorlatilag szünet nélkül ellátást kapnak. A közös marketing költséghatékonyabb, ezért gyorsabb a praxisépülés.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen meg. Amennyiben további kérdései merülnek fel, az alábbi elérhetőségen tudok válaszolni.

Kollegiális üdvözlettel:
Dr. Timmermann Gábor
orvos-igazgató

Basic RGB

E-mail: gabor.timmermann@gmail.hu