«

»

Anyák napja a Geniumban: 22+22% anya-lánya kedvezmény

 

Anyák napja a Geniumban: 22+22% anya-lánya kedvezmény

Anyák napja alkalmából ezen a hétvégén 22+22% kedvezményt biztosítunk a komplex nőgyógyászati rákszűrés árából, anya és lánya együtt jelentkezése esetén.

A kedvezménye nőgyógyászati vizsgálat 18.000 Ft helyett 14.000 Ft áron tartalmazza a méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrést.

A kedvezményes vizsgálatokat a Genium orvosai változó és soros beosztással biztosítják, a kedvezmények rendszerint azon orvosaink rendelésén vehetők igénybe, melyek legrövidebb várólistával rendelkeznek, lehetőség szerint akár azonnal fogadni tudják telefonon bejelentkező pácienseinket. Információkért és időpont egyeztetésért hívja a 06-1-700 4422 telefonszámot.

 

Génium ajándékkártya

És ha meglepné édesanyját egy kedves és igazán értékes ajándékkal, ebben is segítünk: ajándékozzon egészséget Genium ajándékutalvánnyal. Az ajándékkártya szabadon felhasználható fél éven belül bármely vizsgálatunkra, kezelésünkre az ön által választott értékben. Ha tudja, hogy milyen vizsgálatra vagy kezelésre vágyik édesanyja, lepje meg vele! Ha nem tudja, mire lenne leginkább szüksége, de egyszerre adna értékes és praktikus ajándékot, segítünk a kiválasztásban is.