«

»

Anyák hónapja a Geniumban

Anyák hónapja a Geniumban

Anyák napja alkalmából, május folyamán 10+10% kedvezményt biztosítunk a komplex nőgyógyászati rákszűrés árából, anya és lánya egy időben történő vizsgálata esetén. Ugyanígy, orvos-esztétikai (bőrgyógyászati, kozmetológiai, és nőgyógyászati) lézeres kezeléseink esetén 20% kedvezményt nyújtunk minden édesanyának.

És ha meglepnéd édesanyád egy kedves és igazán értékes ajándékkal, ebben is segítünk: ajándékozz egészséget Genium ajándékutalvánnyal. Az ajándékkártya szabadon felhasználható fél éven belül bármely vizsgálatunkra, kezelésünkre az általad választott értékben. Ha tudod, hogy milyen vizsgálatra vagy kezelésre vágyik édesanyád, lepd meg vele! Ha nem tudod, mire lenne leginkább szüksége, de egyszerre adnál értékes és praktikus ajándékot, segítünk a kiválasztásban is.

Május folyamán
• a komplex nőgyógyászati rákszűrést 10% kedvezménnyel,
• esztétikai nőgyógyászati lézeres kezeléseket 20% kedvezménnyel biztosítunk édesanyák számára a Geniumban.


Május az édesanyák hónapja a Geniumban.

Az akció 2017. május 1. és 31. között érvényes, ezen időszakban lefoglalt (akár későbbi) vizsgálati és/vagy kezelési időpontokra az akcióban részt vevő szülész-nőgyógyász szakorvosok rendelésein (részletes információkkal a Genium recepciója szolgál).