«

»

Árváltozás

Árváltozás

Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ

Tisztelt Pácienseink!

Központunk tavasztól új és bővített rendelésekkel, új árlistával várja pácienseit, a tőlünk megszokott és elvárt magas szakmai színvonalon.

2017. március 1-től egyes szolgáltatásaink ára emelkedik. Kisebb fokú áremelésünket a bérek és járulékok emelkedése, üzemeltetési és bérleti díjak növekedése, központunk személyzeti létszámának bővülése, valamint infrastrukturális és technikai fejlesztéseink teszik szükségessé.

Fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb orvosi szaktudás mellé a legújabb diagnosztikai eszközökkel és felszerelésekkel, a legkorszerűbb orvosi kezeléseket szavatoló technikával szolgáljuk pácienseinket. Ennek sorába illeszkedik ultrahang gépparkunk bővítése, valamint a legújabb, 2016 őszén megjelent Fotona SP Line orvos-esztétikai lézer megvásárlása, melynek köszönhetően a Geniumban az ország legmagasabb szakmai színvonalú nőgyógyászati, bőrgyógyászati és kozmetológiai, valamint plasztiai sebészeti kezeléseit végezzük.

Szülészeti és nőgyógyászati, meddőséghez, családtervezéshez kapcsolódó szakrendeléseink mellett urológiai, radiológiai, infektológiai, kardiológiai, belgyógyászati, endokrinológiai, dietetikai, immunológiai, fül-orr-gégészeti, bőrgyógyászati rendeléseinkre telefonon vagy online foglalhat időpontot.

Genium Call Center: 06 1 700 4422
E-mail: rendeles@genium-med.hu
Vagy online ide kattintva  ***