«

»

Fitt kismamák, boldog babák

 

 

Kismama torna

A kismama torna foglalkozásaira azokat a kismamákat várjuk, akik betöltötték már a 12. terhességi hetet és szeretnék könnyebbé tenni várandósságukat mozgással.

Különös figyelmet fordítunk a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokra. A kiscsoportos foglalkozások egyszerre nyújtanak közösségi élményt, és teszik lehetővé egyéni igények figyelembe vételét, így minden alkalom egyedi. Megtanulhatják a helyes testtartást (várandósan ez nem is olyan könnyű), a gondolatok kikapcsolását, a test jelzéseire való odafigyelést, mindeközben hagyunk időt a születendő babával való kapcsolatteremtésre is.

További részletek és bejelentkezés

Baba-mama edzés

Egy edzés, ahol az anyukák formába lendülnek, a babák pedig mozgásba.

Jó helyen jársz, ha egy olyan hasznos elfoglaltság részese szeretnél lenni a babáddal, ahol kellemes környezetben és jó csapatban, a személyes igényeidet és erőnlétedet figyelembe véve, kihozzuk belőled a maximumot. Babákat 2-3 hónapos kortól egészen óvodás korig várjuk, amíg a gyakorlatokat végezzük, ott lehetnek végig mellettünk, és számos mozdulatsorban aktívan is részt vehetnek, amit kifejezetten élveznek. A kicsik megtanulják a mozgás szeretetét már parányi koruktól kezdve, és a rengeteg testkontakt gyakorlat is nyugtatólag hat rájuk.

További részletek és bejelentkezés


 

Infratrainer

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe tökéletes a szülés utáni regenerációra. Az Infratrainerben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.  Az Infratrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

A mindig lenyűgöző Tatár Csilla is az Infratrainer Zuglóban relaxál.

További részletek és bejelentkezés


 

LoveYourBelly

Szétnyílt hasizom a szülés után? Súlyosabb esetben akár sérv? Nehézkes mozgás, súlyfelesleg, hátfájdalmak? Vegyük fel a harcot velük! A 3 órás tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizmoról és annak hatékony fejlesztéséről, elsajátíthatod a leghatékonyabb hasizom erősítő gyakorlatokat, melyeket otthon is végezhetsz nap mint nap, és megtanulhatod, hogyan optimalizálhatod testzsírszázalékod fogyókúra nélkül, az egészséges táplálkozásra és a tápanyagok megfelelő minőségű és mennyiségű bevitelére alapozva.

Részletek és bejelentkezés