«

»

HPV oltás kedvezménnyel

HPV oltás kedvezménnyel

A Genium Központban legfőbb feladatunknak az egészség megőrzését tartjuk. Ezért minden évben egy hónapon át komplex prevenciós kampányt hirdetünk, mely során szaktudásunkat, technikánkat és időnket önzetlenül bevetve, számottevő kedvezménnyel biztosítunk szűrővizsgálatokat, és a kereskedelmi áraknál jóval alacsonyabban biztosítunk HPV-elleni oltást. A mi nyereségünk az ön egészsége!

A Humán papilloma vírusnak jelenleg több mint 130 fajtája ismert, amelyből 40 típus okozhat betegségeket a nemi szervekben.

A méhnyakrák 99%-ban a HPV-fertőzés következménye, ez az egyetlen olyan ma ismert vírus, amelyről biztosan tudjuk, hogy méhnyakrákot okozhat. Átlagosan százból egy fertőzött hölgynél alakul ki a méhnyakrák, azonban időben észlelve kezelhető és gyógyítható a fertőzés. A daganatos megbetegedés kockázata függ attól, hogy a fertőzést okozó vírus alacsony vagy magas rizikójú csoportba tartozik-e, ezenkívül a szervezet ellenálló képességétől, genetikai hajlamosító tényezőktől, környezeti hatásoktól és a fertőzés fennállásának időtartamától. A méhnyakrák kialakulásának kockázata legyengült immunrendszer esetén – dohányzás, stressz, korábbi daganat, öröklött hajlam – magasabb, ezért ilyenkor akár félévente is érdemes elvégeztetni ezt a fájdalommentes szűrővizsgálatot.

 

Gardasil9: a legteljesebb HPV elleni védőoltás 36.676 Ft helyett mindössze 32.000 forintért oltásonként!

A GARDASIL9 a jelenleg létező legfejlettebb HPV-elleni vakcina, mely nőknél és férfiaknál egyaránt alkalmazható, és a nemi élet megkezdése után is képes védelmet nyújtani a vírus 9 típusával szemben. Az oltás a HPV 6-os, 11-es, 16-os, 18-as, 31-es, 33-as, 45-ös, 52-es, 58-as típusa által okozott, a méhnyakat, a szeméremtestet vagy hüvelyt, valamint a végbélnyílást érintő elváltozások és rosszindulatú daganatok ellen, továbbá a specifikus HPV típusok által okozott genitális szemölcsök ellen biztosít védelmet. Az oltás 3 adagos ütemezés szerint történik (a második oltás az első beadása után 2 hónappal, a harmadik oltás az első beadása után 6 hónappal).

A GARDASIL9 három adagja kereskedelmi forgalomban 110.000 Ft lenne, kampányunk keretében ehelyett a három adagot összes 96.000 Ft áron biztosítjuk bejelentkező pácienseink számára.

Tegye magát védetté a HVP vírus okozta ráktípusok ellen, és spóroljon több mint 4.676 forintot oltásonként. Az összesen 14.028 forint megtakarítást jelent úgy, hogy egy profi, barátságos orvosi központban biztosítjuk az oltások beadását is.


 

Cervarix HPV elleni védőoltás: első adag 50% kedvezménnyel, mindössze 14.900 Ft-ért

A Cervarix kétkomponensű védőoltás, a HPV 16-os és 18-as  típusa ellen véd. A HPV 16 és 18-as típusok okozzák a méhnyakrákos megbetegedések 60-70%-át, továbbá a hüvely, a végbélnyílás, illetve a szeméremtest nyálkahártyáját támadják meg, és megfelelő kezelés nélkül kóros sejtelváltozásokat okozhatnak.

A vakcina a vírusok egyik burokfehérjéjét tartalmazzák, amely ellen az emberi szervezet nagy mennyiségű ellenanyagot képes termelni. Az ellenanyagszint hosszú ideig – várhatóan 15-20 évig – egyenletesen magas marad, és ez biztosítja a tartós hatást és a védelmet a HPV 16 és 18-as típusú vírusok ellen.

A Cervarix védőoltás első adagját — korlátozott számban, a készlet erejéig — 29.800 Ft kereskedelmi forgalmi ár helyett 14.900 Ft-ért biztosítjuk. Akár csak a Gargasil9 esetében, a Cervarix-szal való immunizálás is 3 adagos ütemezés szerint történik (a második oltás az első beadása után 2 hónappal, a harmadik oltás az első beadása után 6 hónappal).

 

 

 

Important!

Bárki, aki életében akár egyszer is létesített szexuális kapcsolatot, ki van téve a HPV fertőzésnek. A rendszeres szűrővizsgálatok és a védőoltások kombinációja hatékony védelmet nyújt a megelőzésben.

A HPV okozta megbetegedések közé tartoznak:

  • a női nemi szervek (méhnyak, szeméremtest és hüvely) rákmegelőző állapotai,
  • a végbélnyílás rákmegelőző állapotai,
  • a nemiszervek szemölcsei férfiaknál és nőknél,
  • valamint a méhnyakrák és a végbélnyílás rákja.

A HPV magas rizikójú típusai felelősek a méhnyakrákos megbetegedések hozzávetőleg 70%-áért, a szeméremtest és hüvely HPV okozta rákmegelőző állapotának 70%-áért, a végbélnyílás HPV okozta rákmegelőző állapotainak 75%-áért, valamint a genitális szemölcs megbetegedések kb. 90%-áért. 

 

Kérje kedvezményes oltását!

Jelentkezzen be központunkba az oltásért, és jutányosan beszerezzük az oltóanyagokat, elkészítjük az oltási programot, szükség esetén ingyenes oltási könyvet biztosítunk, valamint a megrendelt névre szóló oltóanyagok tárolását és beadását ugyancsak díjmentesen végezzük. Egyetlen feltételünk a jutányos csomagár előre történő megfizetése, ezzel kívánjuk nyomatékosítani, hogy az vegyen részt akciónkban, aki vállalja az oltási program betartását; az oltások csak részben való beadása értelmetlen és pazarló.

Iratkozzon fel novemberi kampányunkra a rendeles@genium-med.hu e-mail címen, és munkatársaink telefonon értesítik önt minden részletről és időpontról.  

Hasznos tudnivalók:

Tények és tévhitek a HPV elleni védőoltásról

Méhnyakrák – Kis figyelemmel megelőzhető

Ezért ne higgye el, amit az oltásellenesek mondanak

Ingyenes HPV-elleni oltás lányoknak: megéri-e beadni? Ezek a tudományos tények, kockázatok

 

Dr. Novák Hunor:

“Egy védőoltás őrült bonyolult rendszer, nem olyan egyszerű, hogy hány darab HPV-típus van benne, nagyon sokat számít a védelem erősségében a védőoltási technológia, segédanyagok is stb. Úgynevezett keresztvédelem is kialakulhat, azaz az oltás olyan törzsek ellen is nyújt kisebb-nagyobb fokú védelmet, amik nincsenek is a vakcinában. Mi az a keresztvédelem? Olyan ez, mint a szúnyogháló: bár szúnyogok ellen tervezték, de egy jó szúnyogháló nem csak a szúnyogokat tartja távol, hanem mondjuk a muslicákat 30%-ban, a legyeket pedig 100%-ban.

A két komponensű védőoltás, a Cervarix  például 12-féle másik törzs ellen keresztvédelmet nyújt, azaz összesen 14 törzs ellen nyújt kisebb – nagyobb fokú védelmet. A kilenc komponensű oltás értelemszerűen 9 HPV-típus ellen nyújt védelmet, de úgy tűnik, ezen felül egyéb törzsekkel szemben ez a védőoltás keresztvédelmet nem alakít ki a szakirodalmi adatok szerint.  Mindkét oltás jó. A vizsgálatok szerint mindkét  oltás egyértelműen hasznos a nőknek, hiszen nagy fokban védi őket a HPV miatt kialakuló méhnyakrákkal szemben, ami az egyik leggyakoribb rák világszerte.”

 

Dr. Kulcsár Andrea:

“Hazánkban évente több száz nő hal meg méhnyakrákban. Ez a halálozási szám oltás és rendszeres nőgyógyászati kontroll mellett nulla lehetne. Ezek tények. Szinte érthetetlen, miért fogékonyak mégis jó páran a „valaki azt mesélte, azt hallotta, hogy azt mondták…-típusú híresztelésekre.”