«

»

Inofolic és Folandrol kedvezményes áron a Geniumban

Inofolic és Folandrol kedvezményes áron a Geniumban


Az Inofolic és Folandrol készítményeket most kedvezményes áron vásárolhatja a meg a Genium Egészségügyi, CSaládtervezési és Diagnosztikai Központban.

 

Inofolic – most 8.890 Ft

A gyermekvállalás az egyik legfontosabb döntés egy nő életében, egy életre szóló izgalmas kaland. Azonban nem mindig olyan egyszerű megvalósítani, mint sok más tervet vagy álmot.

Az INOFOLICOT ajánljuk mindenkinek, akinek a fiziológiásnál alacsonyabb a mio-inozit és folsav szintje, vagy akinél fokozott bevitelre van szükség ezen összetevőkből. Az Inofolic 2000 mg mio-inozitolt és 200 mcg folsavat tartalmaz. A folsav a B-vitaminok csoportjához tartozik és a sejtek növekedését serkenti. A mio-inozitol egy olyan természetes anyag, amely az emberi szervezetben glükózból képződik, és a B-vitamin komplex része.

Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szem¬pontból a legfontosabb a mio-inozit, amely az INOFOLIC tasakokban is használt forma. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudo-vitaminként állítják be; ez a B8-vitamin. Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban. Az inozit alapvető szerepet játszik a sejtekben, mint másodlagos hírvivő, inozit-foszfát, vagy foszfatidil inozit, és foszfatidil inozit foszfát formában. A sejtmembrán egy nátriumfüggő ko-transzport mechanizmus révén lehetővé teszi, hogy az inozit bejusson a sejt belsejébe.

A folsav egy vízoldható, a B-vitaminok csoportjába tartozó vitamin. A folát hozzájárul a terhesség alatt az anyai szövet növekedéséhez, a normál aminosav-szintézishez és az immunrendszer megfelelő működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban. A folsav megtalálható a nagylevelű zöld zöldségekben, a májban, a tojásban, a húsokban és a tejben, míg a gyümölcsök keveset tartalmaznak belőle (kivéve a narancs). A főzés során a folát majdnem teljes mennyisége néhány perc alatt elbomlik.

 

 

Folandrol – most 6.895 Ft

 

A Folandrol por étrend-kiegészítő készítmény kifejezetten férfiak számára. Szelén tartalma segíti a normál spermaképződést, antioxidáns tartalma hozzájárul a sejtek, így a hímivarsejtek oxidációs stressz elleni védelméhez. Férfiaknak Folandrol, Nőknek Inofolic.

A FOLANDROL összetevői:

  • mio-inozit, mely a természetben kilenc különböző izomer formában található meg, az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szempontból a legfontosabb a mio-inozit;
  • E-vitamin, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez;
  • L-karnitin;
  • L-arginin szemi-esszenciális aminosav, melyet a szervezet csak bizonyos körülmények között, bizonyos anyagok jelenlétében tud előállítani – ha hiányzik vagy nem megfelelő arányban van jelen, nélkülözhetetlen aminosavvá válik;
  • folsav, mely hozzájárul a normál homocisz- tein-anyagcseréhez, és az immunrendszer megfelelő működéséhez;
  • szelén, mely nélkülözhetetlen nyomelem, a szervezet önmagában nem képes előállítani.

 

A készítmény segíti a normál spermaképződést, és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál aminosav-szintézishez, serkenti a sejtosztódást, továbbá hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál vérképződéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 

Important!

A készítmények helyben megvásárolhatók, kérje a recepciónál!