«

»

Komplex nőgyógyászati rákszűrés 20% kedvezménnyel a nőnap alkalmából

 

Boldog nőnapot kívánunk. Március 8-án az élet hordozóit köszöntjük, rengeteg örömet, mosolyt és kiváló egészséget kívánunk. Szeretnénk nem pusztán meglepetéssel kedveskedni, de segíteni is abban, hogy az egészség és a ragyogás mindig önökkel legyen. Ezért egyedi kedvezményeket kínálunk a legnépszerűbb egészségszolgáltatásainkból.

Jelentkezzen be ezen a hétvégén és vegye igénybe rendkívüli kedvezményünket!

 

A komplex nőgyógyászati rákszűrési vizsgálat tartalmazza a méhnyak-, méhtest- és petefészek szűrővizsgálatát. Nőnap alkalmából bejelentkező pácienseink 20% kedvezményben részesülnek.

 

A kedvezményes vizsgálatokat a Róbert Genium Egészségközpont orvosai változó beosztással biztosítják, a kedvezmények azon orvosaink rendelésén vehetők igénybe, melyek legrövidebb várólistával rendelkeznek. Erről részletes tájékoztatást recepciónk nyújt a 06-1-700 4422 telefonszámon.

 

Important!

A kedvezmény 2019. március 8-10. között érvényes, egyedi kuponkódja alapján, melyet az időpontfoglaláskor szíveskedjen bemondani. A kedvezmény szabadon átruházható, más kedvezményekkel össze nem vonható.

 

Hiszünk a megelőzés fontosságában.

Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára.

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra. Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságos tudatában élhessük.

 

 


Tekintse meg további kedvezményeinket!

 

5D babamozi a Róbert Hegyalja Egészségközpontban
az első igazi találkozás a születendő babával
20%kedvezmény

 

 

Orvos-esztétikai kezelések 25% kedvezménnyel a Róbert Genium Esztétikai Központban

Frissítse fel szépségét! 3D és 4D lézeres arcfiatalítás, LipLase ajakfiatalítás, szemkörnyéki lézeres ránctalanítás, TwinLight bőrfiatalítás – 25% kedvezmény

Végleges szőrtelenítés az ország legkorszerűbb orvos-esztétikai lézerével, minden eddiginél gyorsabban – 33% árkedvezmény

 

Endometriózis kivizsgálás, kezelés
-5.000 Ft kedvezménnyel
a Róbert Magánkórházban