«

»

Komplex nőgyógyászati rákszűrés novemberben 20% kedvezménnyel

Komplex nőgyógyászati rákszűrés novemberben 20% kedvezménnyel*

 

A Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központban októberben a komplex nőgyógyászati rákszűrés (benne méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrés) pénteken délután 21.000 Ft helyett 17.000 Ft áron.

A kedvezményes vizsgálatokat a Geniumban november folyamán két orvosunk rendelésén biztosítjuk. Időpontfoglalás telefonon a 06-1-700 4422 számon vagy recepció szolgálatunkon lehetséges. Foglaláskor, kérjük, jelezze: kedvezményes vizsgálatra kér előjegyzést.

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra. Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságos tudatában élhessük.

Hiszünk a megelőzés fontosságában. Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára.

Important!

*A kedvezmény 2018. november 1. és 30. között, dr. Cselédes Laura és dr. Őry-Balogh Bernadett nőgyógyászati szűrővizsgálati rendelésén érvényes a Genium Thököly úti rendelőközpontjában.