«

Komplex nőgyógyászati rákszűrés pénteken 22% kedvezménnyel

Komplex nőgyógyászati rákszűrés 22% kedvezménnyel*

 

A Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központban októberben a komplex nőgyógyászati rákszűrés (benne méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrés) pénteken délután 18.000 Ft helyett 14.000 Ft áron.

A kedvezményes vizsgálatokat a Geniumban péntek délutánonként biztosítjuk. Időpontfoglalás telefonon a 06-1-700 4422 számon vagy recepció szolgálatunkon lehetséges. Foglaláskor, kérjük, jelezze: kedvezményes vizsgálatra kér előjegyzést.

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra. Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságos tudatában élhessük.

Hiszünk a megelőzés fontosságában. Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára.

 

Important!

*A kedvezmény 2018. október 1. és 30. között, kizárólag pénteki nőgyógyászati szűrővizsgálati rendelésünkön érvényes a Genium Thököly úti rendelőközpontjában.