web analytics

«

»

Komplex nőgyógyászati szűrővizsgálatok 30% kedvezménnyel

 ak9

 

Az egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra: évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságában élhessük.

Hiszünk a megelőzés fontosságában. Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára. Akár 30% kedvezménnyel vehetik igénybe nőgyógyászati szűrővizsgálatainkat:

 

• méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrés 15.000 Ft helyett 11.000 Ft.
• méhnyak-, méhtest-, petefészek-, emlő és HPV-szűrés (kenetből, DNS-vizsgálat a papillómavírus mind a 70 típusára) most mindössze 20.000 Ft.

Important!

A kedvezményes szűrővizsgálatokat szülész-nőgyógyász szakorvosaink előre kijelölt napokon végzik, a kedvezményes rendelések időpontjáról érdeklődjön a recepciónkon.
Az akció 2016 decemberében érvényes.

BEJELENTKEZÉS ONLINE VAGY TELEFONON: 06-1-700 4422

 

akcio_kartya2

Válasszon olyan karácsonyi ajándékot, amely egyszerre lesz hasznos és értékes meglepetés szerettének. Amellyel együtt leszünk a segítségére, hogy a következő évben egészségesebb legyen, jobb közérzete, nagyobb önbizalma és több mosolya legyen. Higgy el, hálás lesz érte.
 
Kedvezményes ajándékkártyánkat a Genium recepción vásárolhatja meg, és segítünk kiválasztani, milyen vizsgálatra szóljon. Választhat akciós vizsgálatainkból vagy árlista szerinti további kínálatunkból. Kiemelt akcióink:
 

VÁRJUK  A GENIUM KÖZPONTBAN NAPONTA 8 ÉS 20 ÓRA KÖZÖTT