«

»

Masszázs – mozgás – egészség

Masszázs – mozgás – egészség 

A Genium Egészségügyi Központ komplex masszázs- és mozgásprogramot kínál várandósoknak és kismamáknak egyaránt: a kismama torna, baba-mama torna, szülés utáni regeneráló torna mellett, babamasszázs tanfolyamra, speciális kismama masszázsra, kinesio tape terápiára és komplex relaxációs masszázsterápiára várjuk pácienseinket.

Fülöp Ágnes 1Fülöp Ágnes táncpedagógus, gyógymasszőr és tape terapeuta

a Medikids Gyermekgyógyászati Központ és a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ kismama torna, baba-mama torna, kismama- és babamasszázs, valamint kinesio tape terapeutája. Maga is gyakorló anyuka, így sokrétű képzettsége és felhalmozott tapasztalatai mellett, személyes, közvetlen tudása van arról is, mit hogyan él meg egy kismama illetve anyuka a torna, a masszázs, a baba-mama foglalkozások vagy a tape során.

Fülöp Ágnes tovább…

Kismama torna

A kismama torna foglalkozásaira azokat a kismamákat várjuk, akik betöltötték már a 12. terhességi hetet és éreznek magukban energiát, igényt, hogy könnyebbé tegyék várandósságukat mozgással.

Kismama torna: helyes testtartás a várandósság ideje alatt, kapcsolatteremtés a születendő babával.

A tornán különös figyelmet fordítunk a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokra. A kiscsoportos foglalkozások egyszerre nyújtanak közösségi élményt, és teszik lehetővé egyéni igények figyelembe vételét, így minden alkalom egyedi lesz. Megtanulhatják a helyes testtartást (várandósan ez nem is olyan könnyű), a gondolatok kikapcsolását, a test jelzéseire való odafigyelést, mindeközben hagyunk időt a születendő babával való kapcsolatteremtésre is.

Időpontok: kedd 14-15 , péntek 14-15 óra. Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

Nőgyógyászati felügyelet

A torna során, egyedülálló módon, állandó nőgyógyászati felügyeletet biztosítunk a kismamák számára, közvetlen partnerünk, a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központ szülész-nőgyógyász szakorvosai segítségével.

Baba-mama torna

A baba-mama tornára azokat az édesanyákat várjuk, akik nem szeretnék, illetve nem tudják másra bízni gyermeküket, közös élményre vágynak, és közben szeretnének tenni az egészségükért, alakjukért.

Baba-mama torna MedikidsA torna során a baba és az édesanya/apa nagy részben együtt tornázik. Kezdetben összehangolódunk, a babamasszázs elemeit használva, megmozgatjuk a piciket, ezzel egyszerre fejlesztjük és szórakoztatjuk őket. Ezt követően az anyukák/apukák bemelegítésére, tornájára kerül sor, ahol a gyermeket tartva végzik az erősítő és nyújtó gyakorlatokat.

Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

 

 

Szülés utáni regeneráló torna

A szülés utáni regeneráló tornán két csoportba várjuk az édesanyákat.
• Az 1. csoportba azokat, akik a hüvelyi szülést követő 6., császármetszést követő 8. héten túl vannak, de még nem telt el 6 hónap.
• A 2. csoportba a szülést követő 6. hónapot betöltött édesanyákat várjuk.

A tornán a várandósság utáni anatómiai állapotot maximálisan szem előtt tartva segítünk a regenerálódásban. A torna segíti a nyirokáramlást, ezzel az ödémák elvezetését. A hasizmok kíméletes megerősítésével segíti a szülés előtti alak elérését, a bőr gyógyulását. A mély izmok fejlesztésével az intim területek, mind a hüvely és a gát területei újra visszanyerik rugalmasságukat.

Időpontok: kedd 10-11 óra, 11:15-12:15 óra, csütörtök 10-11 óra, 11:15-12:15 óra. Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

MarkIV_35637kicsi MarkIV_35662kicsi

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs segíti a nyirokáramlást, az ödémák felszívódását, méregtelenít, nyugtató hatású, enyhíti a narancsbőr tüneteit.  A visszér egyetlen manuális kezelési lehetősége. Bár egyetlen kezeléssel is mérhető eredményt lehet elérni, a nyirokmasszázst kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Egy kúra legalább 8 alkalomból áll. Kiváló és gyors eredmény akkor érhető el, ha a nyirokmasszázs mellett tape terápiát és mozgást is alkalmazunk.

Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

 

Kismama masszázs MedikidsKismama masszázs

A kismama masszázs javítja a vérkeringést, segíti az emésztést, megnyugtatja az idegrendszert, segít az izomgörcsök, letapadások oldásában, növeli az ízületek mozgásterjedelmét. Fejfájás esetén gyógyszermentes fájdalomcsillapításként használható. Ajánlott végtagfájdalom, hátfájás, általános fáradtság érzés esetén. A kismama masszázs a betöltött 12. hét után ajánlott.

Egyéni időpont egyeztetéssel:  +36 30 650 9046.

Fülöp Ágnes kismama masszázs

Babamasszázs tanfolyam szülőknek

A babamasszázs segíti a napi ritmus kialakulását, fejleszti a kapcsolatteremtő képességet, az értelmi fejlődést.  A szülőnek biztonságérzetet ad, erősíti az önbizalmát, valamint erősebbé teszi a baba és a szülők közötti kötődést.

 • Segíti az emésztést, csökkenti a felfújódás, szélgörcs okozta panaszokat.
 • Fejleszti az izomrendszert és a mozgáskoordinációt.
 • Enyhíti a fogzásos panaszokat.
 • Megnyugtatja, ellazítja a babát, aki a masszázs hatására jobban alszik.
 • Biztonságérzetet ad a babának, önbizalmat az anyának.

A hasfájás babát és szülőt próbáló gond, sok sírással, virrasztással. Többek közt erre kínál megoldást, enyhülést a babamasszázs. A csoportos foglalkozáson egyszerre 3 baba és 2 felnőtt kísérő lehet jelen.

Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

 

Babamasszázs Medikids  MarkIV_35456kicsi

 

 

Babamasszázs

A babamasszázs biztonságérzetet ad a babának, önbizalmat az anyának. Segíti az emésztést, csökkenti a felfújódás és szélgörcs okozta panaszokat, fejleszti a kapcsolatteremtő képességet.

Babamasszázs konzultáció

Amennyiben a tanfolyam elvégzése után szüksége lenne ismétlésre, a gyakorlás során felmerültek kérdések, lehetőség van egy ismétlő alkalomra, ahol minden  problémát át lehet beszélni.

Információkért és előjegyzését hívjon a +36 30 650 9046 telefonszámon.

 

 Baamasszázs

Svédmasszázs

Kényeztetés testnek és léleknek egyaránt: a svédmasszázs lazít, felfrissít, regenerál. Nem véletlenül Európa legelterjedtebb masszázstechnikája. Kiválóan oldja a feszültséget, segít az alvászavarok leküzdésében; sőt, számos fizikai tünet kezelésére is alkalmas:

 • vérnyomás szabályzása
 • légzés optimalizálása
 • felgyorsítja az anyagcserét
 • nyugtatja az idegrendszert
 • gyorsítja a bőr felületén lévő, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását
 • hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez
 • csökkenti az izomlázat, növeli az izmok teljesítményét, erejét
 • segít az izomgörcsök, letapadások oldásában
 • növeli az ízületek mozgásterjedelmét
 • acidózis (savasodás) csökkentése

A svédmasszázs nemre és korra való tekintet nélkül bárki számára ajánlott. Időpontok: egyéni egyeztetés alapján.

 

Svédmasszázs
Rehabilitációs masszázs
Nyirokmasszázs

 

ÁRAINK 

Nyirokmasszázs 60 perc 10000 Ft
Kismama masszázs 45 perc 8000 Ft
Svédmasszázs 30 perc 6000 Ft
 Svédmasszázs  60 perc 10000 Ft
Babamasszázs – 4 alkalom egyéni 60 perc 24000 Ft
Babamasszázs – 4 alkalom 3 fős csoportban 60 perc 16000 Ft
Babamasszázs konzultáció 30 perc 6000 Ft
Kinesio tape konzultáció + első kezelés 45 perc 10000 Ft
Kinesio tape kezelés 30 perc 6000 Ft
Kinesio tape – 5 alkalom (bérlet) 30 perc 20000 Ft
Kinesio tape – 5 alkalom kismamáknak (pocaktartó) 30 perc 25000 Ft
Kismama torna – kiscsoportos 60 perc 2500 Ft/fő
Baba-mama torna (kiscsoportos) 50 perc 2500 Ft/fő
Szülés utáni regeneráló torna 1, 2 60 perc 2500 Ft/fő
Komplex kezelések ödémák ellen várandósoknak
Nyirokmasszázs heti 2x/6 alkalom 48000 Ft
Torna bérletek
5 alkalom 11000 Ft
10 alkalom 21000 Ft