«

»

Komplex nőgyógyászati rákszűrés 25% kedvezménnyel

Komplex nőgyógyászati rákszűrés akár 25% kedvezménnyelAz egészség a megelőzéssel, a tudatos életvitellel kezdődik. A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, még kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra. Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságos tudatában élhessük.

Hiszünk a megelőzés fontosságában. Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára.

 

 

A Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központban a következő kedvezményeket biztosítjuk: méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrés 18.000 Ft helyett 14.000 Ft áron.

A kedvezményes vizsgálatokat a Genium orvosai változó és soros beosztással biztosítják, a kedvezmények rendszerint azon orvosaink rendelésén vehetők igénybe, melyek legrövidebb várólistával rendelkeznek. Erről aktuális és részletes tájékoztatást recepciónk nyújt a 06-1-700 4422 telefonszámon.

Important!

Kedvezményes nőgyógyászati rákszűrésünk a hétvégén, szombaton és vasárnap is érvényesek.

 

*A kedvezmény érvényes 2018. május-június hónapok folyamán.