«

»

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok – nyáron 25% kedvezménnyel

Kedvezményes nőgyógyászati szűrővizsgálatok

A betegségek nagy része elkerülhető, ha időben, kialakulásuk előtt, vagy kezdeti stádiumukban felfedezzük őket. Amellett, hogy egészségtudatosan élünk, érdemes évente egyszer időt fordítanunk egy orvosi szűrővizsgálatra.

A nőgyógyászati rákszűrés évente ajánlott rutinvizsgálat. Ennél gyakrabban akkor ajánlott szűrésen részt venni, ha korábban rákmegelőző állapot állt fenn, HPV fertőzés igazolódott, vagy a családban előfordult nőgyógyászati rákos megbetegedés.

A szűrés célja különböző nőgyógyászati betegségek korai felismerése, megelőzése. A komplex vizsgálat során a nőgyógyász szakorvos a kismedencét, a méhet, a méhszájat és méhtestet és nyálkahártyát, illetve a petefészkeket vizsgálva olyan elváltozásokat keres, amelyek a rákmegelőző állapotra utalva kockázatot jelenthetnek. A komplex szűrés része a citológiai mintavétel (kenet) és a citológiai laborvizsgálat, hüvelyi ultrahangvizsgálat, valamint az emlővizsgálat is.

Évente egy alkalom azért, hogy az év minden további percét jó egészségünk biztonságában élhessük. Ezért rutin szűrővizsgálatainkat igyekszünk még elérhetőbbé tenni pácienseink számára.

25% kedvezménnyel vehetik igénybe nőgyógyászati szűrővizsgálatainkat!

A nyári hónapokban* a következő kedvezményeket biztosítjuk:

• méhnyak-, méhtest-, petefészek- és emlőszűrés 16.000 Ft helyett 12.000 Ft áron.
• méhnyak-, méhtest-, petefészek-, emlő és HPV-szűrés (kenetből, DNS-vizsgálat a papillómavírus mind a 70 típusára) most mindössze 20.000 Ft áron.
 
A kedvezményes vizsgálatokat a Genium egyes orvosai változó és soros beosztással biztosítják, a kedvezmények rendszerint azon orvosaink rendelésén vehetők igénybe, melyek legrövidebb várólistával rendelkeznek. Erről aktuális és részletes tájékoztatást recepciónk nyújt a 06-1-700 4422 telefonszámon.

shutterstock_279441782_kicsi

 

* 2017. június, július és augusztus hónapok folyamán.