TESTMOZGÁSOD A LEGKORSZERŰBB GÉPEK SEGÍTIK

MíNUSZ 5 CM KÖRFOGAT, MÍNUSZ 10 KG TESTSÚLY

FELEJTSD EL A NARANCSBŐRT ÉS A ZSÍPÁRNÁKAT

A SZŐRTELENITÉSSEL TÖBBÉ NEM LESZ GONDOD

SZÉP LÁBAK VISSZÉR VAGY HAJSZÁLEREK NÉLKÜL

RAGYOGÓ, KISIMULT ARC RÁNCOK NÉLKÜL

Csúcsformában nyárra? Igen!

Az idő repül, az újévi fogadalmak és nekirugaszkodások ellustultak, a nyár viszont rohamosan közelít. De vajon a forróság, a lenge öltözetek és a nyaralások idejére hogyan sikerülhet jó formába rántanunk magunkat?

Nos — bár sokan hirdetik, és még többen szeretnének hinni benne — egyetlen csodamódszer nincs. Vannak azonban olyan kipróbált, korszerű módszerek, amelyek kiegészítik egymást, és amelyek közül segítünk megtalálni,  kombinálni a számodra leginkább célra vezetőket.

A legkorszerűbb módszereket, eszközöket és technológiákat képzett szakértői tudással egészítjük ki. A folyamatban elkísérünk, bátorítunk, vigyázunk rád, ezáltal a legjobb eredményt garantáljuk.

nyár
KÜZDD LE A SÚLYFELESLEGET!

Power Plate: testmozgás vibrációval

A Power Plate edzőgép alapja a 3 dimenziós vibráció. Az így generált intenzív izom összehúzódások akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez 98%-os kapacitású izommunkát jelent.

A teljes hatékonyság érdekében a Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan  és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt  eredményt.

Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el. A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések. Ajánlott gyakoriság: heti 2-3 alkalom.

Kezdd el most! A zuglói Power Plate stúdióban nyár előtt 10% kedvezményt biztosítunk.

power plate
Lepp Dorina Ágnes, Miss Earth Hungary 2015: "Nem hittem volna, hogy az edzés lehet ennyire kikapcsoló, de az infratrainer megtette a hatását"
Lepp Dorina Ágnes, Miss Earth Hungary 2015: "Nem hittem volna, hogy az edzés lehet ennyire kikapcsoló, de az infratrainer megtette a hatását"
Tatár Csilla: "Ilyen egy igazi délutáni mommy-makeover fitness."
Tatár Csilla: "Ilyen egy igazi délutáni mommy-makeover fitness."
Tatár Csilla műsorvezető és Lepp Dorina Ágnes szépségkirálynő (Miss Earth Hungary 2015) a zuglói Infratrainer stúdióban
Tatár Csilla műsorvezető és Lepp Dorina Ágnes szépségkirálynő (Miss Earth Hungary 2015) a zuglói Infratrainer stúdióban

Lapozz a képek között a gombok váltogatásával!

Infratrainer: a forradalmi alakformáló wellness

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe 50 perc alatt minimum 600-800 kilokalória égetését garantálja, ez egy 13-17 km-es futótréningnek felel meg.

A wellness gép egy olyan fekvőkerékpár, mely infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti. Edzés közben az infra sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Az Infratrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

A támlába épített mágnesterápia szintén több jótékony hatással rendelkezik. Az orvostudomány már évtizedek óta használja különböző sérüléseknél és egyéb fizikoterápiás területeken. Elsődlegesen vitalizál, illetve teljesítménynövelő hatásáról híres. Ebből kifolyólag építik be manapság már kerékpár versenyzők ülésébe is. Az 50 perces edzés mágnesterápiával kiegészítve sokszor napokra megszünteti az akár sérvek miatt kialakuló, akár a rossz tartás eredményeként létrejövő derék- és hátfájást.

Kezdd el most, kombináld akár TightSculpting lézeres alakformálással, és nyár elejéig garantáltan megkoronázza a csinosságod!

nyár
FESZESEBBEN, CSINOSABBAN, NARANCSBŐR NÉLKÜL

Zsírbontás és bőrfeszesítés lézerrel

A TightSculpting® lézeres zsírbontás és bőrfeszesítés egyszerre alakformáló, zsírégető és bőrfeszesítő. Egy orvos-esztétikai kezelés, mely nem alkalmaz sebészi beavatkozást, nincs sem szike, sem leszívás, sem fájdalom, sem lábadozás, mégis kimagasló eredményt nyújt a kollagénrostok újrastrukturálásában. A TightSculpting nem pusztán a bőrt teszi feszesebbé, de a bőrréteg alatti zsírt is bontja, ezért kiváló megoldás narancsbőr kezelésére is.

A páciensek általában az első kezelést követően már tapasztalják a kezelt zsírréteg csökkenését, a célzott eredmény 4-6 alkalom után válik igazán láthatóvá. Kezdd el most, és épp nyár elejére leszel feszesebb!

Akciós kezelési csomagban 15% kedvezmény + 6 alkalmas lézeres zsírbontó és bőrfeszesítő csomag mellé infratrainer fitnesz bérlet ajándékba

Egy kezelés ára: 75.000/terület (16×16 cm felületnek megfelelő testrész területe)

6 alkalmas csomag ára 15% kedvezménnyel: 390.000 Ft + 8 alkalom ajándék infratrainer fitnesz bérlet (=38.000 Ft értékű ajándék)

nyár
LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS → NYÁR SZŐRÖZÉS NÉLKÜL

Végleges szőrtelenítés lézerrel – hatékonyabban és biztonságosabban

Képzeld el, hogy a nyári forróságban bármikor sima és selymes a bőröd. Nem kell majd borotva, gyanta, epilátor vagy egyéb időigényes macera.  A most elkezdett lézeres szőrtelenítő kezelések éppen nyár elejére hozzák meg a kívánt eredményt.  Ráadásul a kezeléseket követően fontos, hogy a kezelt testrészt ne érje tartósan direkt napfény, ezért is ideális most elkezdened.

33% kedvezmény minden kezelés árából + bónusz szőrtelenítő kezelés

A Geniumban a legjobb felszereléssel gyorsabb, biztonságosabb eredményt garantálunk. A hagyományos lézeres szőrtelenítő kezelésekkel ellentétben (melyek közepes vagy hosszú impulzusidejű lézeres besugárzást alkalmaznak), a Geniumban használt technológia alacsonyabb lézerimpulzusokkal működik, nagyobb hatékonysággal.

A világ legjobb orvosi lézerének választott Fotona SP Dynamis lézer egy hűtőberendezéssel egészül ki, mely még nagyobb hatásfokot kölcsönöz a lézernek, maximálisra fokozza a szőrtelenítés gyorsaságát, egyben minimálisra csökkenti a fájdalomérzetet a kezelések idején.

A most elkezdett lézeres szőrtelenítés sorozat (szőrtípustól függően 4-6 alkalom) a nyári szezon elejére sima bőrt biztosít.

nyár
GYÖNYÖRŰ LÁBAK VISSZÉR NÉLKÜL

Visszér legkorszerűbb lézeres érsebészeti kezelése

A visszeresség népbetegség, Magyarországon a lakosság legalább 40%-a szenved visszérbetegségben, de vannak olyan statisztikák, melyek szerint a lakosság több mint 70 %-át érinti.

A tágult mellékágak, seprűvénák, ill. ún. retikularis varixok sclerotiáló kezeléssel (injekció, lézer) eltüntetők. Az injekciós kezelés során a kezelendő vénába olyan gyógyszert juttatunk, ami elősegíti a vénafal összetapadását, külső nyomás (kompresszió) mellett a kezelt véna szakasz végleg elzáródik. A kezelést követően pólya vagy kompressziós harisnya viselése szükséges. Ez a kezelés elsősorban a kisebb vénák és a seprűvénák, eltüntetésére szolgál.

A legjobb esztétikai eredményt a lézeres visszérműtét nyújtja. A hagyományos műtétekkel szemben, a metszés néhány milliméteres, a beavatkozás után ezek sebeit felszívódó öltésekkel zárjuk. Fájdalommentes, gyorsan gyógyul, ráadásul kiújulási gyakorisága jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljárásokénál.

nyár
RAGYOGÓ TEKINTET, KISIMULT ARC – A LÉZER EREJÉVEL

Esztétikai bőrgyógyászati kezeléseink a legkorszerűbb eljárásokat garantálják lézeres arckezelések, non-invazív bőrfiatalítás, a jóindulatú növedékek eltávolítása, az ér-eredetű képletek eltávolítása, a rozácea lézeres kezelése, akne és aknés hegek lézeres kezelése, heg- és stria kezelések valamint a körömgomba kezelése terén. A Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpont rendelkezik a régióban egyedüliként a Fotona™ SP Dynamis kombinált, neodímium és erbium kettős lézerkészülékkel, melyet több alkalommal is a világ legjobb orvosi lézerének választottak. Az ezzel elvégezhető plasztikai sebészeti, nőgyógyászati és esztétikai bőrgyógyászati beavatkozások innovatívak és biztonságosak, ezt a nemzetközi Laser and Health Academy által speciálisan képzett és tréningelt kezelőorvosok garantálják.

Lézeres arcfiatalítás – a legkorszerűbb non-invazív arcplasztika

A 3D és 4D arcfiatalítás, valamint a frakcionált lézeres bőrfiatalítás jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát, kíméletes és természetes megoldás a finom vonalak és ráncok kezelésére. A szakaszosan irányított lézerfény lehetővé teszi a bőr rendkívül precíz formázását, az egyszerű korrekcióktól a mélyreható kollagén-újrastruktúrálásig.

A frakcionált lézertechnikával a bőrfelület nagy precizitással kezelhető, illetve a lábadozási idő is sokkal rövidebb, mint a hagyományos, teljes felszínű hámlasztásnál, hiszen itt a kezelt terület körüli egészséges, kezeletlen bőr jelenléte felgyorsítja a megújulás folyamatát.

A 3D és 4 D arcfiatalítás három illetve négy különböző lézeres esztétikai kezelési mód egyedülálló kombinációja, amelyek összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet az arcbőr öregedése ellen. A teljes arcfiatalítás három vagy négy különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket négy-hat hetente ismétlünk.

Kezdd el most, és tüntesd el a ráncokat, hegeket nyár elejéig!

esztétikai bőrgyógyászat

Csúcsformában nyárra? Igen!

Ne feledd, nincs egyetlen csoda. Vannak kipróbált, korszerű módszerek, melyek kiegészítik egymást, és melyek közül segítünk megtalálni,  kombinálni a számodra leginkább célra vezető(ke)t.

A legkorszerűbb módszereket, eszközöket és technológiákat képzett szakértői tudással egészítjük ki. A folyamatban elkísérünk, bátorítunk, vigyázunk rád, ezáltal a legjobb eredményt garantáljuk.

Nos, vágjunk bele!

Ha további kérdéseid lennének a bejelentkezés előtt, vagy segítséget szeretnél abban, hogy mit ajánlunk a te egyedi esetedben, kérj visszahívást itt. Töltsd ki az alábbi adatlapot, és kollégáink nemsoká telefonon keresnek.