«

»

Őssejttanácsadás és rendkívüli kedvezmény – ingyenes esemény május 5.

ossejt

A születéskor rendelkezésre álló kiváló minőségű őssejtek megőrzésének szakmailag legajánlottabb módja a köldökzsinórvérből nyerhető őssejtek és a köldökzsinór szövetének együttes megőrzése.

A Cryo-Save, Európa vezető őssejtbankja élen jár az őssejt-kutatás és az őssejtek gyógyászati alkalmazásának elősegítésében és az őssejt-megőrzés tudományának folyamatos fejlesztésében. A köldökzsinórvér születéskor történő legyűjtése mellett, a köldökzsinór szövetének megőrzését végzi. A köldökzsinór szövete – a Wharton-kocsonya -, a köldök-zsinórvérből legnagyobb arányban kinyerhető, vérképző-őssejtekhez képest más típusú értékes őssejtek megőrzését teszi lehetővé.

Bővebben az őssejtmegőrzésről.

Tudjon meg többet a születendő gyermek őssejtjeinek szakszerű megőrzésről, lehetőségeiről, előnyeiről május 5-én, 10 órától a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központban.

Választ kaphat minden őssejttárolással és terápiával kapcsolatos kérdésre. A tanácsadáson a CryoSave orvosigazgatója nyújt teljes körű őssejt tájékoztatást, és ezen a napon különleges, csak erre az alkalomra szóló őssejtmegőrzési ajánlattal, benne

200.000 Ft kedvezményekkel várjuk a résztvevőket.

Az őssejtmegőrzés mellett a prediktív medicina is szerepet kap: a Genoma népszerű Tranquility és Serenity genetikai szűrőtesztjeivel kapcsolatban is tájékoztatást nyújtunk.

A részvétel ingyenes, helykorlát miatt kérjük, előre jelezze részvételi szándékát a rendeles@genium-med.hu címen.