«

»

RenovaLase intim lézeres kezelés

RenovaLase®

Intim megfiatalodás a Fotona forradalmian új orvosi lézerkezelése révén: 2016 újdonsága már elérhető a Genium Központban!

Egy nő életében sokszor alakulnak ki hormoningadozások, ilyen pl. a terhesség, a szoptatás, a menstruációs ciklus, vagy a változókor. Mindez hatással van a hüvelyhámra, mely állapotát a nemi hormonok befolyásolják, és szöveti eltérései eredményezik a hüvelyszárazságot. Hiába szeretnénk kellemesen eltöltött együttléteket életünk párjával, a nem megfelelő nedvesedés miatt csökken a hüvelycsatorna síkossága, ezért a nemi aktus -bármennyire is szeretné, azt- fájdalommal jár, melyet gyakran pici hámsérülés kísér és egy idő után állandósul az égő, viszkető érzés. Emellett egyre gyakoribbá válhatnak a nem kívánt fertőzések, hiszen a sérült, száraz hüvelyfalon könnyedén jutnak be a különböző kórokozók. Gyakran még a tampon felhelyezése és eltávolítása is fájdalmas.

A RenovaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, ezen kívül nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus Er:YAG lézerterápia; indikációja a hüvelyszárazság, melyet a hüvelyhám optimális szerkezetének elvesztése eredményez. Változókorban az alacsonyabb ösztrogén hormon szint mellett a nemi szervek csökkent vérellátása súlyosbítja a panaszokat. A hüvelyhám elvékonyodásával a hüvelyfal érzékenyebbé válik, veszít a rugalmasságából, szárazabbá válik, amivel a fertőzésekre vonatkozó hajlam fokozódik.

A RenovaLase® kezelés alapja a hüvelyfal szövetének lézer indukált, enyhe és szabályozható fototermikus terápiája, amely serkenti az angiogenezist , fibroblaszt aktivitást és az új kollagén képződését hő vagy ablációs károsodás nélkül . A végső eredmény a hüvelyhám szerkezetének visszaállítása, a hüvelyfal visszavastagodása, illetve javul a vérellátása. Ezzel csökkennek a hüvelyszárazság tünetei, mint például szárazság, viszketés, irritáció és fájdalmas nemi élet.

Mivel nincs szükség a hosszú távú ösztrogén hormon kezelésre, a RenovaLase® lézeres kezelés azon páciensek számára is alkalmas, akik ösztrogénfüggő rákos betegségben szenvednek (mint például endometriális rák, emlőrák, stb). A tanulmányok szerint a hüvely szárazsága csaknem 100%-ban megszűnik, visszatér a hüvelyi komfortérzet, a szexuális elégedettség fokozódik, mindez hormonmentesen. A hüvely fala újra rugalmas lesz, ezáltal panaszai megszűnnek, újra élvezheti a fájdalom nélküli együttléteket is.

A lézeres kezeléssel visszaadjuk az Ön teljes értékű, elsöprő energiákat felszabadító szexuális életét és a vele járó megnövekedett önbecsülését.

happywoman

A RenovaLase® lézerterápia ára: 490.000 Ft, amely tartalmazza a 3 kezelést (3 alkalom).
Az IntimaLase®, IncontiLase® és RenovaLase® kezeléseket a Genium Egészségügyi, Családtervezési és Diagnosztikai Központban három nőgyógyász orvosunk végzi:

 

Dr. Ghavami Mohammadali
(Meshkat doktor)

 

 

Dr. Pánczél Zita
     

Dr. Tóth Károly
Időpontért hívja recepciónkat: +36705456120, +36704277859