«

»

TritonLife – a nagycsaládosok segítségére

TritonLife – a nagycsaládosok segítségére

Róbert Genium Egészségközpont

 

Három éven át összesen 15 millió forint készpénzadománnyal segíti a TritonLife csoport a Nagycsaládosok Országos Egyesületét (NOE), ezen felül kedvezményeket biztosít a nagycsaládok számára a Róbert Magánkórházban és a Róbert Medikids Gyermekorvosi Központban. A partnerség azoknak a családoknak nyújt segítséget, amelyek minimum három gyermeket vállalnak és nevelnek, nem mindig egyszerű körülmények között.

Kardosné Gyurkó Katalin„A családbarát társadalom egyik jele, hogy a magánszféra társadalmi szerepvállalása egyre nagyobb mértékben a családok, a családszervezetek felé irányul” – méltatta a stratégiai együttműködést a NOE elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin. „A TritonLife csoport támogatása azt jelzi, hogy a cégcsoport vezetőiben olyan emberekre találtunk, akik tesznek másokért, s akikre nem csupán partnerként, de a magyar nagycsaládosok barátjaként is gondolhatunk és számíthatunk” – tette hozzá az egyesült elnöke, aki szerint a 15 millió forint adományt a leginkább rászoruló családok támogatására fogják fordítani.

A TritonLife csoport – többek között a nagy meddőségi és szülészeti-nőgyógyászati központtal is rendelkező Róbert Magánkórház, a Róbert Genium Egészségközpont és a Róbert Medikids Gyermekorvosi Központ tulajdonosaként – hosszú távon, stratégia partnerként kívánja támogatni a Nagycsaládosok Országos Egyesületét.

Dr. Fábián LajosDr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke szerint öröm a NOE nemes céljainak támogatása. „Mind magán-, mind üzletemberként pontosan tudom, milyen nehézségekkel küzdenek a gyermeket vállalók, különösen a sok gyermeket vállaló családok. Még csak 57 éves múltam, de már a hatodik unokánk születését várjuk ebben az évben a feleségemmel. A Róbert Magánkórház társtulajdonosaként, ahol évente több mint 1.100 gyermek látja meg a napvilágot, és ahol kiemelt meddőségi központunkban sok száz párnak segítünk a szülővé válás rögös útján minden évben, szintén látjuk mit jelent a család, mit jelent a gyermek, és mit jelent az anyaság. Mi sem természetesebb, mint hogy az üzleti hasznunk egy részét ilyen nemes célok támogatására fordítjuk. 2018 a családok éve volt. Mi szeretnénk elősegíteni, hogy a következő évek is a családokról és gyermekekről szóljanak” – tette hozzá dr. Fábián Lajos.