«

»

Az egészség őrei: általános szűrővizsgálatok most kedvezményes áron

Az egészség őrei:
általános szűrővizsgálatok a Róbert Egészségközpontban

Egyesek akkor mennek orvoshoz, ha baj van. Mások meg éppen azért, hogy ne legyen baj. Már-már közhelynek számít, hogy megelőzni könnyebb, okosabb, olcsóbb és egyszerűbb, mint meggyógyítani egy-egy betegséget, pedig nagy igazság. Egészségben tudnunk magunkat egyszerre jelent biztonságot és nyugalmat, tervezhető és kiszámítható mindennapokat. Ebben segítenek a szűrővizsgálatok.

A Róbert Egészségközpont Hegyalja szűrővizsgálati csomagjai kiváló lehetőséget biztosítanak egészsége megőrzésére. Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy egyszerre legyenek átfogóak, kényelmesek, gyorsak és hatékonyak.

Először egy általános laboratóriumi vizsgálatot végzünk (vér- és vizeletvizsgálat, teljes vérkép, máj- és vese, pajzsmirigy funkció, gyulladásos paraméterek,  EKG), majd a kész eredmények birtokában kerül sor az általános orvosi vizsgálatra. Így pontos tények ismeretében vizsgálunk és teszünk konkrét javaslatokat.

Az orvosi vizsgálat tartalmazza a komplex és egyéni kórelőzmény értékelését, a laboratóriumi eredmények kiértékelését, a szív- és érrendszer, a légzőrendszer, a gyomor és bélrendszer, a végtagok, a bőr és a fej-nyak régió vizsgálatát, általános testparaméterek mérését, a látás vizsgálatát, tünetek és eltérő értékek esetén tanácsadást.

 

TUDJON MEG TÖBBET, ÉS JELENTKEZZEN BE SZŰRŐVIZSGÁLATUNKRA ITT